Bu içerik arşivden aktarılmıştır. Tarih, adres ve hizmet bilgileri zaman içinde değişmiş olabilir.
DİGEM Beş Çayında Neşet Ertaş Ezgileri Yükseldi
DİGEM Beş Çayında Neşet Ertaş Ezgileri Yükseldi; Didim Belediyesi tarafından her hafta cumartesi günü saat 17.00’de Didim Gençlik Merkezi’nde (DİGEM) düzenlenen 5 çayı etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın girişimleriyle yapımı tamamlanan Didim Gençlik Merkezi, Didim’de kültürel ve sanatsal faaliyetlerin merkezi oldu.
Etkinlikler kapsamında her cumartesi saat 17.00’de düzenlenen 5 çayı etkinliği sürüyor. 7'den 70’e her yaştan sanatseverin yoğun ilgi gösterdiği 5 çayı etkinliğinde bu hafta halk müziğinin güçlü seslerinden Bozkırın Tezenesi olarak bilinen Sanatçısı, Neşet Ertaş’ın unutulmaz eserleri seslendirildi.
Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen etkinlik, eşsiz anlara sahip oldu. Etkinlik sonunda vatandaşlar sanatçıları tebrik ederken, sanatsal faaliyetleri vatandaşlarla buluşturduğu Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür etti.
Didim’in hikâyesini birlikte büyütelim.